Föreningen

Badmintonklubben Returen bildades i november 1973 och har en historia med många fina framgångar och duktiga spelare, både i lägre ungdom och på seniorsidan. DM guld, segrar i riksklasstävlingar och andra fina meriter gjorde att BMK Returen var en av de stora klubbarna i Stockholm under 1980-90 talet. Idag har klubben ca 100 medlemmar.

Fastän medlemsantalet ej är så högt finns det en bred ungdomsverksamhet och motions- och tävlingsverksamhet för alla åldrar. Klubben arrangerar interna tävlingar som är öppna för samtliga medlemmar.

Badmintonskolan

Nybörjargruppen för de yngre barnen. Som nybörjare börjar du med att lära dig grunderna i vår badmintonskola och i takt med att du utvecklas så flyttas du vidare till mer avancerade träningsgrupper.

Läs mer: Badmintonskolan

Ungdom 1

Ungdom 1 är en fortsättningsgrupp för spelare som tidigare spelat i Badmintonskolan. Det är även en nybörjargrupp för lite äldre ungdomar, från ca 11 år och uppåt. Här lär man sig spelets grunder i regler, slagteknik och fotarbete.

Läs mer: Ungdom 1

Ungdom 2

Ungdom 2 är gruppen för de barn och ungdomar som har spelat tidigare (vanligen i någon av våra nybörjargrupper), i vissa fall kan även nybörjare som är lite äldre börja i den här gruppen. Här lär man sig mer avancerad slagteknik, förbättrar sitt fotarbete, övar precision m.m.

Läs mer: Ungdom 2

Vuxen / Motion

 I gruppen spelar motionärer, både kvinnor och män i alla åldrar. Vi spelar dubbel och/eller singel beroende på hur många som kommer.

Läs mer: Vuxen